bine ati venit la eurocase

eurocase are un concept de constructie ce aduce calitatea la preturi accesibile.

Sunt case bune , case de calitate la preturi ce permit cat mai multor familii posibilitatea sa isi cumpere case confortabile si cu stil.

Aici gasesti case confortabile, functionale, gandite si desenate de catre arhitecti priceputi, produse in conditii de calitate controlata(ISO), ce ofera posibilitatea unui montaj rapid (chiar si de catre tine impreuna cu cativa prieteni).

Orientarea de baza in design-ul acestor case a fost intelegerea si rezolvarea nevoilor principale dorite de oameni pentru locuinta lor.

Dar un lucru important in proiectarea acestor case a fost sa tinem cont de procesul de productie al lor si astfel sa reducem costurile si sa putem oferi case bune, pentru toata lumea, la preturi accesibile

la eurocase construim case pentru toata lumea

Cu eurocase salvezi bani la constructia casei pentru amenajarile interioare, sau pentru orice iti doresti sa faci cu ei.

Ideea de baza este sa folosim avantajele unei productii de serie, dar care foloseste standarde de productie moderne pentru a oferi produse de calitate la preturi accesibile.

Ne-am concentrat atentia pe client: cat isi poate permite o familie astazi pentru a construi o casa, cum isi doreste astazi casa o familie moderna, care sunt functionalitatile actuale ale unei case si ce materiale pot indeplini aceste cerinte.

eurocase - un concept bazat pe principii forte.

O sa va spunem mai jos concluziile noastre rezultate din discutiile directe cu clientii. O familie moderna din Romania de astazi isi doreste urmatoarele lucruri de la o casa:

1. sa fie rezistenta

In Romania avem conditii de constructie deosebite fata de restul Europei. Avem o zona seismica importanta de care trebuie sa tinem cont. Avem zapada mai multa decat in majoritatea tarilor din Europa Centrala. Avem zone de vant variate pe tot cuprinsul tarii.

La eurocase avem programe de proiectare ce tin cont de toate acestea si care stiu sa faca corectiile necesare pentru structura fiecarei case.

2. sa fie accesibila (ca pret)

Nimeni nu isi mai doreste astazi sa construiasca o casa care sa secatuiasca bugetul familiei pentru urmatorii 15-20 de ani. Deasemenea majoritatea familiilor se gandesc sa apeleze la ajutorul unui credit bancar intr-o proportie cat mai mica(sau chiar deloc). De aceea spatiul construit trebuie bine gandit de la inceput. Solutiile de tip open-space intre bucatarie si camera de zi, deschiderile mai mari permise de sistemul nostru constructiv rezolva inteligent aceste probleme.

La eurocase construim spatii eficiente fara a sacrifica functionalitatea sau calitatea. Stilul eurocase este destept si versatil.

3. sa fie calduroasa

Tot mai multi oameni sunt constienti ca valoarea unei case sta si in capacitatea acesteia de a pastra energia consumata. Si mai important este daca energia consumata poate fi redusa.
Toate casele au structura de lemn, material prelucrat si tratat in conditii de calitate. Lemnul este singurul material de constructie din surse regenerabile. Impreuna cu solutiile de proiectare dedicate si metodele moderne de productie folosite acest material rezolva spectaculos problema casei consumatoare de energie.

La eurocase avem solutii eficiente, cu ani de experienta pe piata constructiilor din nordul Europei ce intampina problema temperaturilor scazute aproape tot anul.

4. sa fie construita repede

Astazi toata lumea stie ca daca "te apuci de casa" ai nevoie de timp si nervi ca sa depasesti mai multe obstacole inerente: hartii, autorizatii, cadastru, birocratie, mesteri priceputi, etc.
Dar in momentul in care te-ai hotarat sa incepi sa construiesti vrei sa recuperezi tot acest timp irosit. Sau esti fortat de anotimp sa grabesti lucrarile pentru a nu pierde tot ce ai investit.
Sau de la banca incepe presiunea ratelor desi tu inca nu te-ai mutat .

La eurocase avem maximum de eficienta, pentru ca sunt case din elemente prefabricate, produse in fabrica in conditii de calitate controlata, iar kitul de montaj este atat de simplu incat poate fi executat si de catre client .

Ei bine DA , la eurocase construim case care raspund exact cerintelor formulate de omul modern:

eurocase construieste
case rezistente, accesibile, calduroase si cu executie rapida